Tanara Monica Panaitescu, aflata in vacanta pe litoral, sustine ca a fost agresata de catre unul dintre rapperii muzicii autohtone, Chelu, de la "Parazitii". Vedeta sustine ca tanara a starnit scandalul lovind-o pe iubita acestuia. "Nu am lovit-o pe fata aia. Ea a plesnit-o pe prietena mea. Am incercat sa le despart, dar aceasta a continuat sa loveasca", ne-a declarat Chelu. Vedeta, aflata intr-un turneu pe litoral, si-a rugat fanii prezenti in acel restaurant sa nu il fotografieze.

"Se pare ca M. Panaitescu era in cautare de senzatii tari si nu a dorit sa inceteze cu fotografiatul, desi rapper-ul a atentionat-o in nenumarate randuri. "Chelu este un om violent doar in versurile lui, neavand niciodata probleme legate de violenta fizica", a declarat Mirabela Mares, PR- ul casei de discuri la care trupa activeaza. Maine cei doi sunt chemati la Politia din Costinesti pentru a fi audiati, Monica Panaitescu urmand sa prezinte certificatul medico-legal.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.