Doi barbati cu mare lipici la femei, Liviu (LA) si Razvan Fodor (Krypton), se lupta pentru a primi rolul homosexualului din telenovela "Secretul Mariei", produsa de Valeriu Lazarov.

Concurenta serioasa celor doi le face Dan Tomescu, liderul trupei de travestiti Queens. Dan ne-a marturisit ca personajul pentru care a dat proba i se potriveste ca o manusa si spera ca el va fi cel ales sa-i dea viata.

RENEGAT DE TATA

"La fel ca si mine, in viata reala, personajul sustine spectacole in cluburi de noapte", ne-a declarat Dan Tomescu. El este sigur ca stie exact ce se doreste de la acest rol, care se vrea a fi unul amuzant. Personajul homosexualului ascunde si o drama: este renegat de tatal sau care nu vrea sa accepte orientarea sexuala a fiului. Ba chiar, dezamagit, parintele ajunge sa le spuna tuturor cunoscutilor ca unul dintre baietii lui a murit.

MERG LA SIGUR

Pana acum, Cristiana Raduta era singura actrita despre care se stia sigur ca a batut palma cu Lazarov. Ea a primit rolul principal feminin din telenovela, un rol dublu, al gemenelor Maria si Lorena. Dar, de curand, s-a aflat ca si Anemona, fosta componenta a trupei ASIA, are un rol asigurat in serial. Ea va fi Irina, secretara Cristianei Raduta.
Intrebat daca va interpreta rolul homosexualului, Razvan Fodor ne-a spus: "Am dat probe pentru mai multe roluri, printre care cel al unui homosexual. Dar cred ca pe acela l-am jucat cel mai prost. Nu stiu inca daca am fost selectat si ce personaj voi interpreta".

Dan Tomescu ( pe numele lui de scena Margot) asteapta raspunsul la o alta proba data pentru un rol in telenovela "Agentia de fotomodele" care se va realiza la Acasa TV din aceasta toamna. Rolul este cel al unui confident al patroanei de agentie.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.