Plaja dintre Venus si Saturn a gazduit cea de-a sasea editie a "Liberty Parade", cel mai mare eveniment house din tara noastra desfasurat sub conceptul "Muzica Ursus". Caravana a plecat sambata, la ora 18, din Olimp, adunand pe drum toti amatorii de distractii-maraton, si a ajuns in jurul orei 22 pe plaja "Liberty Parade Arena", unde au fost prezente in jur de 40.000 de persoane. Spectacolul de scena a continuat fara oprire, pana la rasaritul soarelui.

Au participat nume importante din muzica electronica romaneasca: DJ Raresh, Suie Paparude, Raoul Russu, Optick, Allen, Horace Dan D., Rosario Internullo, Pagal, Dew Blue, Dan Ene si Jay Bliss. Atmosfera a devenit incendiara la aparitia pe scena a celor doi invitati speciali, cei doi DJ belgieni Filterheadz, aflati la prima vizita in Romania. Nu au lipsit nici efectele speciale, laserele si artificiile, care au putut fi urmarite chiar si de minorii care nu au avut acces la "Liberty Parade".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.