Cea mai lunga telenovela din Romania a capatat nume: "Secretul Mariei". Valeriu Lazarov a inceput sa faca dezvaluiri despre serialul pe care il are in plan si in care vor sa apara mai toate vedetele din Romania.
Lorena si Maria vor fi personajele principale, doua gemene, interpretate de Cristiana Raduta . Serialul, produs de Valeriu Lazarov, Dolce Vita Produtions, si de Antena 1, are scenariul scris de argentinianul Claudio Lacelli, dar adaptat la mentalitatea romanilor.

CRIMA, IUBIRE, RAZBUNARE

In afara de Raduta, alte nume cunoscute vor rula pe genericul telenovelei. Ioana Moldovan, Ileana Lazariuc, Manuela Harabor, Cove si Eugenia Serban sunt doar cativa dintre cei care au fost pana acum asociati cu productia. Filmarile vor fi regizate de argentinianul Emilio Vergada, dar si de Sebastian Nesu si Dumitru Cata, doi regizori ce au participat la realizarea unor filme ca "Filantropica" si "Cold Mountain".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.