In luna septembrie romanii vor avea ocazia sa o vada pe Cindy Crawford, unul dintre cele mai de succes top modele ale lumii, la Bucuresti, unde va lua parte la actiunea caritabila "O sansa la viata", in vederea strangerii de fonduri pentru copiii bolnavi de leucemie.
In legatura cu venirea lui Cindy la Bucuresti, in presa internationala au aparut tot felul de zvonuri cum ca aceasta ar fi cerut 135.000 de USD, lucru infirmat de organizatori.

"De la Cindy am putea sa invatam cu adevarat ce inseamna o campanie de lupta impotriva leucemiei. Aceasta doneaza regulat bani pentru cercetarile in domeniu. Contrar zvonurilor aparute, nu au existat nici un fel de discutii referitoare la vreun onorariu. Mai mult de atat, ea a donat cu ceva timp in urma 2.000.000 USD pentru cercetarile in domeniul leucemiei, fratele sau murind de aceasta boala la varsta de patru ani", ne-a declarat Mihaela Radu, organizatoarea evenimentului.

Afland de evenimentul caritabil care va avea loc la Bucuresti, investitorii straini au inceput deja sa faca donatii. Prima care s-a implicat a fost firma Bluette care va dona 20% din vanzarile pe o luna. Desi este mama a doi copii (un baietel de sase ani si o fetita de patru ani), Cindy are o silueta de invidiat. Ea prefera sa urmeze o dieta cu putini carbo-hidrati la fiecare masa.

Spre exemplu, micul dejun contine de obicei oua si fructe, masa de pranz - carne de pui cu salata, iar cina - pui, peste sau alt tip de carne alaturi de legume. In general incearca sa se abtina de la alimentele bogate in carbohidrati precum: pastele, painea, orezul sau cartofii.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.