Liana Stanciu, vedeta B1 TV, si Mihai Georgescu de la Bere Gratis au avut, ieri, o surpriza de zile mari. Copilul pe care-l asteapta cuplul s-a dovedit a fi Ana-Teodora nu Mihail-Theodor. Realizatoarea emisiunii Trenul Vietii a fost la ecograf, sfatuita de medicul sau, Cristian Radoi, prieten de familie, si a aflat ca are de fapt o fetita.

"Am crezut ca e o gluma pana cand am primit si fotografii cu noul copil. Este absolut o minune ce a facut tehnica. Este prima fotografie din viata intrauterina a copilului meu si sunt fericita in primul rand ca e sanatoasa desi, la aflarea vestii, sotul meu m-a intrebat daca e sanatos, nefiind obisnuit sa foloseasca genul feminin. Avem o fetita care va purta nume de sfanta. Nu s-a schimbat insa, absolut nimic, pentru ca este un copil foarte dorit. Si bunicii sunt foarte fericiti, mai putin tatal lui Mihai care isi dorea foarte mult ca dinastia Georgescu sa mearga inainte. Ii vom face un nepotel in viitorul apropiat", a spus Liana fericita.

Liana a mers la ginecolog impreuna cu mama ei, iar Mihai, care are concerte in tara, a primit prin telefon vestea ca va avea o fetita. Realizatoarea TV va naste prin cezariana la inceputul lunii decembrie, asa incat anul acesta, sotii Georgescu au scapat de goana prin magazine dupa daruri de Craciun. Ana-Teodora va fi cea care le va umple casa cu gangurerile de rigoare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.