Desi are o silueta care le-ar putea face geloase si pe femeile care nu au nici macar jumatate din varsta ei, Liz Hurley a reusit sa-i infurie pe nutritionisti dezvaluind faptul ca se mentine in forma datorita faptului ca sare peste micul dejun.

Actrita bea dimineata cateva cani de apa calda (care se stie ca ajuta la arderea grasimilor) si ocazional o cafea expresso si cateva prajituri de ovaz, scrie Daily Mail.

Desi este universal valabil faptul ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, sfatul lui Liz este sa nu ne obosim cu asta.

Acest lucru vine de la o persoana care are o istorie lunga de diete bizare. De exemplu, dupa nasterea fiului sau din 2002, Liz Hurley a mancat numai prajituri de ovaz pana ce a pierdut toate kilogramele acumulate in timpul sarcinii.

Hurley a dezvaluit detaliile dietelor sale dramatice pe pagina sa de Twitter, la intoarcerea dintr-o vacanta pe un yaht in Sudul Frantei. "Dieta mea a supravietuit feonomenal macelului unei vacante cu mancaruri extraordinare - doctorii nu sunt de acord, insa jur ca (am reusit) nemancand nimic la micul dejun", a postat actrita pe Twitter.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.