Se pare ca viata bate telenovela: celebra actrita venezuelana a fost otravita cu sulfat de amoniu timp de mai multe luni, de catre asistenta personala.
Celebra actrita de telenovele, fiul in varsta de 2 ani si mama acesteia au consumat constant, fara stirea lor, sulfat de amoniu. Inca din aprilie, acestia au inceput sa aiba ameteli, stare de oboseala, dureri de cap si de stomac. Analizele medicale au stabilit un nivel ridicat de amoniu in sange, subsanta, care in timp le-ar fi putut cauza moartea, relateaza The Guardian.

Politia din Mexic a arestat-o pe asistenta personala a actritei, pe care Gabriela Spanic a acuzat-o de tentativa de omor. Pe 19 august, Marcia Celeste Fernández Babio, in varsta de 24 de ani, a fost retinuta, dupa ce in camera si in bagajele ei s-au gasit cateva flacoane de sulfat de amoniu.

Gaby Spanic, in varsta de 36 de ani, este unul dintre cele mai faimoase modele si actrite din Venezuela, cunoscuta pentru show-ul La Venganza (Razbunarea). In prezent, actrita filmeaza pentru productia Soy Tu Dueña (Sunt stapana ta), insa nu a mai aparut pe platourile de filmare de cand a fost lansata vestea otravirii.

In presa mexicana au fost lansate foarte multe speculatii referitoare la motivul otravirii. Cel mai probabil asistenta actritei a facut acest lucru din gelozie. Ziarul Reforma a relatat ca Marcia Celeste Fernández Babio a lucrat inainte pentru sora geamana a actritei, insa a fost concediata cand familia a suspectat-o ca ii spioneaza.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.