Marilyn Monroe a fost desemnata, in urma unui sondaj, de opinie ca fiind cea mai tare blonda a tutror timpurilor, fiind in competitie cu frumuseti contemporane precum Charlize Theron sau Scarlett Johansson.
Potrivit Contactmusic.com, pe locul al 2 se afla actrita Grace Kelly, casatorita cu Printul Rainier III of Monaco, urmata de frumoasa frantuzoaica Brigitte Bardot, in timp ce Cameron Diaz a fost plasata pe locul 4.

Purtatorul de cuvand al firmei care a comandat sondajul a declarat ca rezultatele nu sunt surprinzatoare, deoarece "Marilyn Monroe a fost dintotdeauna un adevarat icon a femeilor blonde din intreaga lume. Insa mai surprinzator este faptul ca, si acum, la aproape jumatate de secol de la moartea sa, inca a reuseste sa le intreaca pe blondele moderne de pe copertile revistelor". "Parul sau este sinonim cu stralucirea anilor 1950, insa a trecut testul timpului, ramanand la moda in ciuda stilurilor su culorilor adoptatea de-a lungul timpului", a mai adaugat aceasta.

Printre starurile "platinate" de mai numara starul Stevie Nicks (locul 8), cantareata trupei Blondie, Debbie Harry (locul 10), Madonna, pe locul 11 si fosta membra a trupei No Doubt, Gwen Stefani, pe locul al 14 lea.

Marilyn a devenit un sex-simbol dupa tragica moarte din 1962 si a fost implicata in relatii cu barbati faimosi precum Arthur sau John F. Kennedy.

Iata cum arata topul complet al celor mai tari blonde din toate timpurile:


1. Marilyn Monroe
2. Grace Kelly
3. Brigitte Bardot
4. Cameron Diaz
5. Holly Willoughby
6. Joanna Lumley
7. Scarlett Johansson
8. Stevie Nicks
9. Olivia Newton-John
10. Debbie Harry
11. Madonna
12. Doris Day
13. Goldie Hawn
14. Gwen Stefani
15. Denise Van Outen
16. Barbara Windsor
17. Honor Blackman
18. Tess Daly
19. Charlize Theron
20. Paris Hilton

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.