Dragostea pe care fotbalistul i-a purtat-o top-modelului de origine israeliana, Moran Atias, i-a usurat serios portofelul lui Mutu.

Conform saptamanalului X-Magazin, cele cateva luni de amor l-au costat pe atacantul lui Juve 200.000 de euro. Banii au fost cheltuiti pe capriciile domnisoarei.
Moran este o tipa fitoasa. Cand venea la Londra, (pe atunci, Mutu evolua la Chelsea), ea nu voia sa stea la hotel, ci numai in casa Briliantului. Dorea limuzina la scara, cine romantice la cele mai fitoase restaurante, haine scumpe de la magazinele englezesti, parfumuri fine si obiecte de arta costisitoare.

PENTRU IMAGINE

In plus, manechinul ii sugera fotbalistului ca ar dori sa mearga in excursii exuberante, iar romanul se conforma. Surse din anturajul fotbalistului sustin ca, in total, capriciile manechinului l-au costat pe Adrian 200.000 de euro. Banii nu au fost cheltuiti in zadar. Mutu a beneficiat in acea perioada de o publicitate pozitiva, gratie relatiei cu una dintre cele mai frumoase femei din Marea Britanie.

INSELAT CU RAMAZZOTTI?

Adrian si Moran au avut o relatie amoroasa la inceputul anului trecut. Ei s-au despartit dupa ce s-a scris ca Moran l-ar fi inselat cu Eros Ramazzotti . Mai apoi, Moran a declarat in presa ca nici nu a facut sex cu Mutu si ca au fost doar amici.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.