La patru ani de la divort, Nicole Kidman si Tom Cruise incep sa se apropie din nou. Actrita a cumparat o casa in apropiere de cea a fostului ei sot, din Beverly Hills, si s-a mutat acolo cu cei doi copii pe care i-au adoptat impreuna cand erau casatoriti, Isabella si Connor, in varsta de 12, respectiv 10 ani. Cei doi au custodie comuna asupra copiilor si faptul de a locui aproape unul de celalalt le va face viata mai usoara Ð aceasta a fost explicatia data de apropiatii lui Kidman.

In varsta de 42 de ani, Cruise, care si-a anuntat logodna cu actrita Katie Holmes, locuieste de trei ani in casa din Beverly Hills. "Cand Nicole a vazut de curand o casa de vanzare in apropiere, a profitat de ocazie. A fost devastata de despartire, dar este inca foarte legata de Tom si amandoi stiu ca daca locuiesc mai aproape unul de celalalt lui Connor si Bella le este mai usor". Oricum, in perioada urmatoare Kidman nu va sta prea mult pe acasa, fiind ocupata cu filmarile de la New York pentru "Fur", povestea fotografului Diane Arbus.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.