Bogatii lumii arunca banii pe te-miri-ce

Starurile internationale au pasiuni pentru care scot din buzunar sume importante de bani, dar si capricii care ii aduc in pragul disperarii pe producatori, relateaza site-ul Infobae. Este si cazul cantaretei si actritei Jennifer Lopez. Aflata in vizita in Columbia, impreuna cu sotul ei, cantaretul Marc Anthony, J-Lo a inchiriat pentru o zi intreaga cel mai mare centru comercial din Bogota, pentru a-si cumpara suvenire departe de privirile curiosilor. Si a tinut sa locuiasca intr-o vila la marginea orasului, pentru a preveni eventualele incidente cu fanii inraiti.

PIELE SI OCHELARI

J-Lo are insa si doua pasiuni costisitoare: ochelarii si obiectele vestimentare din piele. Pentru o singura pereche de ochelari de soare, actrita a scos din buzunar nu mai putin de 2.500 de dolari. Cat priveste hainele din piele, J-Lo se poate lauda cu mii de astfel de tinute, scrie telecinco.es. Chiar si bikini, facuti pe comanda.

COPILUL SPIELBERG

Celebrul regizor american Steven Spielberg, unul dintre cele mai bogate staruri hollywoodiene, este innebunit dupa... jucarii. Este proprietarul a peste 38.000 de jucarii, de toate felurile. Actorul Tom Cruise e pasionat de motoare. Are o impresionanta colectie de motociclete si un avion de 25 de milioane de dolari. Si se spune ca si-ar fi cumparat o bucata de teren pe Luna, de 46.000 de dolari.

BRITNEY SI MADONNA

Britney Spears a inchiriat un etaj intreg la spitalul unde va naste, ca sa nu-i fie auzite gemetele din timpul facerii. Pentru camera bebelusului, cantareata a vrut peretii tapetati cu personajele de desene animate Walt Disney. Madonna cere producatorilor care se ocupa de spectacolele ei sa-i asigure doar apa minerala frantuzeasca.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.