Starurile internationale au pasiuni pentru care scot din buzunar sume importante de bani, dar si capricii care ii aduc in pragul disperarii pe producatori, relateaza site-ul Infobae. Este si cazul cantaretei si actritei Jennifer Lopez. Aflata in vizita in Columbia, impreuna cu sotul ei, cantaretul Marc Anthony, J-Lo a inchiriat pentru o zi intreaga cel mai mare centru comercial din Bogota, pentru a-si cumpara suvenire departe de privirile curiosilor. Si a tinut sa locuiasca intr-o vila la marginea orasului, pentru a preveni eventualele incidente cu fanii inraiti.

PIELE SI OCHELARI

J-Lo are insa si doua pasiuni costisitoare: ochelarii si obiectele vestimentare din piele. Pentru o singura pereche de ochelari de soare, actrita a scos din buzunar nu mai putin de 2.500 de dolari. Cat priveste hainele din piele, J-Lo se poate lauda cu mii de astfel de tinute, scrie telecinco.es. Chiar si bikini, facuti pe comanda.

COPILUL SPIELBERG

Citeste si:

Celebrul regizor american Steven Spielberg, unul dintre cele mai bogate staruri hollywoodiene, este innebunit dupa... jucarii. Este proprietarul a peste 38.000 de jucarii, de toate felurile. Actorul Tom Cruise e pasionat de motoare. Are o impresionanta colectie de motociclete si un avion de 25 de milioane de dolari. Si se spune ca si-ar fi cumparat o bucata de teren pe Luna, de 46.000 de dolari.

BRITNEY SI MADONNA

Britney Spears a inchiriat un etaj intreg la spitalul unde va naste, ca sa nu-i fie auzite gemetele din timpul facerii. Pentru camera bebelusului, cantareata a vrut peretii tapetati cu personajele de desene animate Walt Disney. Madonna cere producatorilor care se ocupa de spectacolele ei sa-i asigure doar apa minerala frantuzeasca.