Simona Patruleasa, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, a reusit in timp record sa-si mareasca bustul pana aproape de dimensiunile de invidiat ale Nicoletei Luciu. Sa fie vorba de silicoane?

Se pare ca Simona Patruleasa a fost destul de marcata de despartirea de hocheistul Zsolt Czergo. Asta mai ales dupa ce Zsolt a recunoscut ca este indragostit de Nicoleta Luciu, femeia cu cei mai impozanti sani din showbizul romanesc. Asa ca stirista a decis sa isi mareasca si ea bustul. Motiv pentru care a facut o calatorie la Bacau de unde s-a intors cu cateva masuri mai mari la sutien.

CAZINOURI

Zsolt Czergo, cel cu care Simona s-a iubit timp de doi ani, este nu doar fost hocheist la echipa Miercurea Ciuc, ci si patronul unui cazinou din Iasi si proprietarul sloturilor din alte cateva cazinouri din Bucuresti. Iar acum, dupa despartirea nu prea trista - Simona le-a urat Nicoletei si lui Zsolt sa fie fericiti impreuna "pentru ca se merita" - prezentatoarea se consoleaza in bratele unui alt patron de cazinou, cunoscut sub porecla Amiran. Cel putin asa au sustinut cei de la revista Ciao, care au fotografiat-o pe Patruleasa la bratul patronul Cazinoului Marriott. Asta chiar daca Amiran este casatorit si are doi copii.

"Stiu ca sunt femei care fac orice pentru a intra in gratiile barbatului dorit, dar eu am retineri din acest punct de vedere", spunea Simona intr-un interviu acordat inainte de a decide sa apeleze la chirurgia estetica pe vremea cand era iubita lui Zsolt Czergo.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.