Sarutul dintre doua femei reprezinta o imagine fierbinte pentru orice barbat.

Insa, scenele pasionale care le au protagoniste pe cele mai sexy actrite de la Hollywood sunt urmarite cu intensitate maxima. Asadar, in ton cu zilele fierbinti ale verii, kudika.ro v-a pregatit un top 15 al celor mai celebre saruturi intre actrite.

  • Medeiros si Uma Thurman - Henry and June
Uma Thurman si Maria de Medeiros au jucat impreuna intr-un film inspirat din viata scriitorului Henry Miller. Acestea au interpretat o scena pasionala, condimentata cu un sarut pe masura, care a ramas cu siguranta intiparit in memoria fanilor.


  • Evan Rachel Wood – Thirteen
A devenit cunoscuta publicului datorita personajului Rosalie din celebra serie Twilight. Insa, la inceputul carierei sale, Nikki Reed a intepretat in Thirteen rolul unei adolescente rebele, dornica de sex si cat mai multe aventuri. Scena sarutului cu Evan Wood este deosebit de intensa, chiar daca protagonistele se afla inca la varsta adolescentei.

  • Lucy Liu si Calista Flockhart - Ally McBeal

Protagonista serialului Ally McBeal si Lucy Liu au parte de un sarut plin de emotie si erotism.

Citeste articolul integral pe kudika.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.