Richard Marx a declarat recent ca se simte implinit atat de cariera de interpret, cat si de activitatea de compozitor.

Alaturi de piesele scrise pentru alte nume reprezentative ale industriei muzicale, Richard Marx este si compozitorul catorva dintre propriile hituri, precum „Right Here Waiting”, „Hazard”, „Now and Forever” sau „Endless Summer Nights”, piese pe care fanii romani vor avea ocazia sa le asculte live, pe data de 1 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti.

De-a lungul a peste 25 de ani de cariera, Richard Marx s-a impus in industria muzicala atat prin numeroasele realizari ca interpret, cat si prin activitatea de compozitor, artistul american putandu-se lauda cu un portofoliu ce insumeaza peste 150 de creatii.

Dintre acestea, mai mult de 15 piese au ocupat primul loc in topurile din intreaga lume, printre artistii celebri care i-au interpretat creatiile numarandu-se si Barbra Streisand, NSYNC, Keith Urban, Kenny Rogers, Luther Vandross, Sarah Brightman, Natalie Cole, Michael Bolton, Bonnie Tyler, Olivia Newton-John, Celine Dion, Toni Braxton sau Julio Iglesias.

Pe videoblogul sau personal, Richard Marx a marturisit recent ca nu ar fi reusit sa-si convinga la fel de usor colegii de breasla sa-i interpreteze piesele daca nu le-ar fi putut canta el insusi, “pasiunea si forta interpretarii” fiind deosebit de importante.

“Sunt multi compozitori extraordinari care nu pot interpreta anumite piese si trebuie sa fie foarte greu sa se bazeze pe alti oameni care sa le execute creatiile
”, a declarat Richard Marx, adaugand ca activitatea de compozitor l-a ajutat sa se mentina in topuri in aceasta industrie timp de un sfert de secol.

“Ca muzician trebuie sa ai si putin noroc pentru a te pastra in joc. Fiind producator si compozitor deopotriva, imi ofera pe langa satisfactia profesionala deosebita, si oportunitatea de a ramane in acest domeniu si de a avea succes” .

Citeste si:
Tragedie în lumea muzicală! Cine este cântărețul care a murit la 80...
Tragedie în lumea muzicală!...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.