De ceva vreme, publicatiile mondene scriu cu precadere despre cine s-a mai despartit, cine a mai parasit pe cine si cum isi revin vedetele dupa desparttiri. Oare nu ne intereseaza retetele altora pentru fericire?

Despre cei care chiar au parte de „pana la adanci batraneti” nu spune nimeni mai nimic... Aceste cupluri sunt rare, mai ales printre celebritai, si constituie exceptia de la regula in viata tumultuoasa de la Hollywood. Totusi, ar fi interesant sa aflam si noi ce ii tine impreuna pe cei bogati si celebri, care aparent le au pe toates si teoretic pot avea pe oricine.

Tom Hanks si Rita Wilson - El actor, ea producatoare, s-au completat si sustinut reciproc de la inceput, el sfatuindu-se cu ea in privinta rolurilor pe care le accepta. Secretul pare a fi faptul ca nici Tom si nici Rita nu si-au pierdut mintile din cauza celebritatii, cum fac altii, si nu si-au schimbat valorile in care credeau cand s-au cunoscut.

Will Smith si Jada Pinkett - S-au cunoscut pe vremea cand el era inca „Printul din Bel Air” si inca de atunci au stabilit de comun acord ca divortul nu este o optiune. Impreuna, cei doi cresc trei copii, dintre care unul este doar al lui Will, dintr-o casnicie anterioara. Will a declarat ca reteta pentru a ramane vesnic indragostit este: ”nevasta sa fie primul lucru la care te gandesti cand te trezesti si ultimul la care te gandesti inainte sa te culci”.

Danny de Vito si Rhea Perlman - Unul dintre cele mai discrete cupluri din cetatea Filmului, cei doi si-au sarbatorit de curand cea de-a 25-a aniversare a casatoriei. Impreuna au 3 copii, pe care ii cresc departe de zumzetul asurzitor al meseriei lor si al evenimentelor mondene.

Michael Douglas si Catherine Zeta Jones
- Se zvoneste ca ea il tine pe el in frau cu un contract prenuptial care prevede ca infidelitatile il vor costa milioane si milioane de dolari. Se pare ca strategia functioneaza, fiindca cei doi sunt casatoriti de 9 ani si fac copii aproape in ritmul in care adopta Angelina.

Sursa articol: unica.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.