Dupa New York City, San Francisco, Vancouver, Amsterdam, Sydney si Chicago, a venit randul orasului Koln sa fie onorata gazda a "Jocurilor Homosexuale".
De la prima editie din anul 1982, pana in prezent, numarul participantilor s-a inzecit, competitia devenind din ce in ce mai populara si mai apreciata. Anul acesta, startul Gay Games se da pe data de 31 iulie, iar competitiile se desfasoara intreaga saptamana, pana pe 7 august, 2010.

Peste 20.000 de participanti din peste 70 de tari isi aduna fortele in numele tolerantei, al participarii si al competitiei. Sloganul din acest an, “Participa si tu” deschide invitatia tuturor, indiferent de religie, sex, preferinte, nationalitate, etnie, varsta, abilitati fizice sau orientari politice.

Spre deosebire de alte competitii, in cadrul Gay Games, fiecare sportiv reprezinta un oras. In total sunt 30 de categorii sportive: sah, aerobic, ciclism, billiard, tenis, judo, golf si multe altele. Pe langa intrecerile sportive, organizatorii au creat si un program relaxant, cu concerte si mini-evenimente interactive. Toate, cu un scurt zbor catre Koln.

Ca si in anii precedenti, evenimentul se anunta a fi un mare succes, dar in acest an, nota distinctiva o va oferi culoarea locala a frumosului si cochetului oras Koln.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.