S-au cunoscut la Timisoara si s-au casatorit patru ani mai tarziu, la Paris, in vara anului 2003. Apoi au fugit in Cuba, pentru o luna cu autentic gust de miere, care a durat... zece zile.

S-au mutat apoi in Bucuresti, iar viata de familie a rezonat perfect cu carierele in plina ascensiune. Dana Razboiu a devenit principala prezentatoare a stirilor TVR, iar deputatul Ovidiu Branzan a ajuns ministru. Dana Razboiu nu s-a sfiit niciodata sa-si arate dragostea si admiratia fata de Ovidiu si a marturisit de multe ori ca apreciaza la el inteligenta, tineretea si entuziasmul.

Acum sunt in prag de divort. Luni seara, Dana Razboiu a depus o plangere la Politia Sectorului 5, in care a declarat ca sotul ei a lovit-o de mai multe ori cu pumnii si picioarele. In baza adresei eliberate de Politie, Dana Razboiu s-a prezentat si la Institutul de Medicina Legala "Mina Minovici", unde medicii au constatat ca aceasta avea mai multe vanatai pe maini si la una din gambe. Dana le-a precizat medicilor ca vanataia de la picior si-a provocat-o lovindu-se de o scara.

Deputatul Branzan le-a declarat colegilor ca, de fapt, in timpul unei certe aprinse, Dana ar fi fost cea care l-a lovit, iar el a luat-o de maini si a scos-o din camera. Astfel s-ar explica vanataile de pe brate. Nici unul dintre soti nu a acceptat pana ieri sa faca declaratii pe seama acestui scandal conjugal. Dana Razboiu n-a acceptat nici macar un comentariu al biroului de presa al TVR pe aceasta tema.

Deputatul Ovidiu Branzan a facut totusi declaratii presei: "Dana este singura in masura sa explice acest lucru. Nu stiu ce motive ar fi putut avea. In orice relatie de familie exista suisuri, coborasuri si discutii aprinse. Nu era o relatie perfecta, s-au acumulat multe probleme, care nu stiu cum se vor solutiona. Dar aceste probleme se rezolva in interiorul cuplului. Nu doresc sa intru in detalii, din respect fata de sotie si fata de opinia publica. Nu am agresat-o, nu as putea face acest lucru. Si exista si inregistrarile video cu aparitiile pe post la Jurnal, care pot demonstra.

Adevarul este ca nu ar fi trebuit ca acesta problema sa ajunga pe agenda publica. Nu pot spune mai nimic deoarece sunt intr-o pozitie ingrata, iar orice lucru pe care-l spun capata minima credibilitate. Dar daca Dana doreste sa continue aceasta poveste, eu imi asum responsabilitatea. Indiferent de modul in care situatia va evolua in perioada urmatoare, sotia mea va ramane intotdeauna in sufletul meu, iar copilul nostru, Victor, va fi mereu una din marile bucurii ale vietii mele".

Atitudinea televiziunii fata de aceasta situatie este urmatoarea: "TVR nu prezinta "o pozitie oficiala" intr-o situatie care priveste exclusiv viata personala, privata, a unui angajat TVR. Pe Dana Razboiu ati putut sa o urmariti pe post in fiecare zi a acestei saptamani, la principalul Jurnal al TVR 1, de la ora 19,00, la fel cum o veti putea vedea si incepand cu ziua de luni. Dana Razboiu prezinta Jurnalul TVR 1 in fiecare zi, de luni pana joi, inclusiv".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.