Finala concursului Miss Universe Romania 2010, la care participa 30 de finaliste, va avea loc vineri.

Finala concursului, prezentata de Valentina Ionescu si Cristian Mandru, va fi transmisa in direct de TVR1, de la ora 21.20, iar publicul poate vota prin SMS concurenta preferata pana vineri, anunta organziatorii.

Castigatoarea editiei din acest an va ajunge la Las Vegas, unde va avea loc cea de-a 59-a editie a prestigiosului concurs de frumusete Miss Universe. Pe 23 august una dintre cele peste 80 de candidate la titlul suprem va fi incoronata de Stefania Fernandez, Miss Universe 2009.

Concursul va fi transmis de NBC si Telemundo.

Din data de 3 iulie publicul are posibilitatea de a vota finalist preferata, prin trimiterea unui SMS cu numarul de concurs al favoritei, la numarul 1267. Voturile venite de la public se vor transforma in note si vor constitui al 13-lea membru in juriu.

Miss Universe este un concurs de frumusete organizat anual de Miss Universe Organization, firma detinuta de Donald Trump din 1996. Din 2003, postul de televiziune NBC a castigat drepturile de difuzare ale concursului. In prezent, titlul "Miss Universe" este detinut de Dayana Mendoza, din Venezuela.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.