Sister Bliss a povestit ca dupa fiecare show live, membrii trupei Faithless continua distractia printr-o petrecere in backstage.

Sister Bliss a declarat site-ului de stiri Press Association ca impreuna cu colegii de trupa prefera deseori sa petreaca dupa un concert live, deoarece au prea multa energie pentru a se intoarce direct in camera de hotel.

Artista a recunoscut ca experienta de pe scena este „de-a dreptul inaltatoare” pentru membrii grupului, energia imensa transmisa de catre public determinandu-i sa „continue” show-ul cu o petrecere in backstage.

"De multe ori ne trezim in culise facand galagie, razand la un pahar de sampanie, sunandu-ne prietenii pentru o intalnire noaptea tarziu. Suntem plini de energie si, daca ne simtim bine, cu siguranta nu putem pleca acasa prea devreme!”
a afirmat Sister Bliss.

Membrii Faithless vor petrece vara aceasta si in Romania, pe data de 16 iulie la Ciuc Summer Fest.

Festivalul se va desfasura in perioada 16-18 iulie, in cadrul complexului Zone Arena din Bucuresti avandu-i ca headlineri pe Faithless, Pink Martini si Gary Moore, celor trei alaturandu-se si numeroase nume autohtone precum Suie Paparude, Urma, Vita de Vie, Sensor, Discoballs, L’orchestre de Roche, Kumm, Brum Conspiracy, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L, The MOOoD si The Mono Jacks.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.