Legendara trupa americana Guns N'Roses va concerta in premiera in Romania pe 21 septembrie, la Romexpo.

Biletele la concert vor fi puse in vanzare la preturi de 127,8 lei la sectiunea Normal Circle, 191,7 lei la Golden Circle si de 266,3-298,2 lei, in functie de pozitionare la tribuna VIP, informeaza organizatorii, D&D East Entertainment.

Guns N'Roses,
trupa rock infiintata in 1985, a vandut de-a lungul anilor peste 100 de milioane de albume in intreaga lume. Fiecare album al trupei a intrat in topul Billboard, in multe topuri europene, dar si in cele din Asia si America de Sud.

Cel mai bine vandut disc al grupului este “Appettite For Destruction” (1987 - primul album al trupei), cu peste 38 de milioane de exemplare vandute la nivel mondial.

In discografia grupului figureaza sase albume de studio, trei EP-uri si un album live, dar si multe alte compilatii.

Inca de la infiintarea trupei, punctul de atractie a fost solistul vocal Axl Rose, pe numele sau adevarat, William Bruce Rose, care a dat grupului un farmec aparte prin timbrul sau vocal, dar si prin prestatia live.

Dupa 1993, cand trupa s-a desfiintat, nimeni nu se mai astepta ca aceasta sa revina, insa in 2008 membrii trupei au revenit in atentie cu un nou album, “Chinese Democracy”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.