Actorii britanici Jude Law si Christopher Lee fac parte din distributia urmatoarei pelicule pe care o va regiza Martin Scorsese, "The Invention of Hugo Cabret"

Sacha Baron Cohen, Ray Winstone, Ben Kingsley si Richard Griffiths vor fi de asemenea distribuiti in pelicula a carei productii a inceput deja la Londra. Pelicula, care este prima in format tridimensional realizata de regizorul castigator al unui premiu Oscar, urmeaza sa fie lansata in decembrie 2011, relateaza NewsIn.

"The Invention of Hugo Cabret" este povestea unui orfan, Hugo, care traieste in peretii garii din Paris. Hugo devine parte a unei aventuri misterioase in care mai sunt implicati tatal sau decedat, o tanara excentrica si un robot.

Actrita britanica Frances de la Tour se va alatura de asemenea distributiei, care deja o include pe actrita americana in varsta de 13 ani Chloe Moretz.

Actorul Asa Butterfield, in varsta de 13 ani, care recent a aparut in peliculele "Nanny McPhee" si "Big Bang", a fost distribuit in rolul orfanului Hugo.

Pelicula pe care o va regiza Scorsese este bazata pe un roman publicat in 2007 de Brian Selznick, care a fost inclus in clasamentul cel mai bine vandute volume intocmit de cotidianul american New York Times.

Adaptarea romanului a fost realizata de John Logan, care s-a ocupat si de scenariul peliculei "The Aviator" regizata de Scorsese in 2004.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.