Baiat ce dovedeste ca are aceeasi scoala cu Mutu, la fel de talentat in d-ale fotbalului ca si mentorul sau spiritual, Nicolae Mitea dovedeste ca se potriveste cu Adrian si la apucaturi. Ieri, jucatorul lui Ajax Amsterdam a demonstrat ca vrea dinadins sa ramana ancorat in frumoasa lume a vedetelor sunand-o din Olanda pe Alexandra de la Ooops! (in foto). Nu sa o intrebe de urmatorul videoclip, nici de soarta Ralucai de la Bambi, fosta sa prietena si colega ei de breasla artistica, ci sa ii ceara o intalnire.

Din pacate pentru planurile atacantului, satena cu ochi mari i-a marturisit ca are prieten, fapt ce l-a lasat in ofsaid flagrant pe internationalul nostru. E un semn ca, de la despartirea de muza sa, Raluca Tanase (Bambi), Nicolae Mitea isi cauta consolarea tot in lumea vedetelor, cele de varsta sa. Tot unul dintre cei ce-i tot dau tarcoale Alexandrei este si Alin, solist cu buzunare generoase si in continua afirmare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.