Cunoscuta prezentatoare TV Dana Razboiu l-a reclamat la politie pe sotul sau, fostul ministru al Sanatatii, Ovidiu Branzan, pe care l-a acuzat de agresiune. Surse judiciare ne-au declarat ca Dana Razboiu s-a prezentat, luni noaptea, la sediul Sectiei 5 Politie, situat in Bucurestii Noi, avand pe fata urmele mai multor lovituri. Ea a declarat ca vrea sa depuna o plangere impotriva sotului ei. Potrivit procedurilor judiciare, reclamatia a fost inregistrata, iar victima a fost indrumata catre Institutul de Medicina Legala.

In baza adresei eliberate de Politie, Dana Razboiu va putea fi examinata de medicii legisti, acestia fiind cei care vor constata vatamarile corporale suferite de aceasta si numarul de zile de ingrijiri medicale pe care vedeta TV va trebui sa le urmeze. In functie de rezultatul expertizei IML, anchetatorii vor decide natura si gravitatea faptei reclamantei.

In cazul in care va fi vorba despre infractiunea de lovire sau de alte violente, iar Dana Razboiu isi va mentine reclamatia depusa, dosarul urmeaza a fi trimis direct la instanta de judecata, aceasta fiind institutia competenta pentru solutionarea cazului. Contactata telefonic, Dana Razboiu nu a dorit sa comenteze incidentul. Sotii Dana Razboiu si Ovidiu Branzan s-au casatorit in 2003 si au impreuna un copil de aproape doi ani.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.