Cristiana Raduta este prima actrita care a fost desemnata castigatoare a unui rol in viitoarea telenovela realizata de Valeriu Lazarov in colaborare cu postul de televiziune Antena 1. Contractul incheiat ieri de Cristiana cu Valeriu Lazarov contine o clauza de confidentialitate de 50.000 $. Astfel, Cristiana trebuie sa pastreze tacerea in ceea ce priveste colaborarea ei cu casa de productie a lui Lazarov. In caz contrar, actrita si cantareata este buna de plata.

DONEAZA ONORARIUL

Pe perioada preselectiilor, care s-au derulat timp de mai multe saptamani, Cristiana Raduta a fost miscata de drama sinistratilor afectati de inundatii si a decis sa le doneze acestora onorariul obtinut pentru primele 40 de episoade ale telenovelei. Pana la jumatatea lunii august ar trebui ca distributia productiei lazaroviene sa fie stabilita, pentru ca de la sfarsitul verii sa inceapa filmarile.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.