Sotia manelistului Adrian Minune a nascut luni in jurul pranzului un baietel de 3,200 kg. Nevasta interpretului a fost asistata la nastere de medicii de la Spitalul Filantropia din Bucuresti. Bebelusul este sanatos, la fel si mamica. Minune are acum si un urmas de parte barbateasca pe langa cele doua fete. Una dintre ele, in varsta de zece ani, este deja o domnisoara cocheta care s-a indreptat spre cariera de manechin. Adrian este foarte discret in ceea ce priveste viata personala si de regula refuza sa povesteasca presei despre familia lui.

Nu la fel se intampla cu ceilalti colegi de breasla ai cantaretului. Povestea de dragoste a interpretului Nicolae Guta cu Sorina facut furori atat in presa scrisa, cat si pe micul ecran. Ba, chiar, Guta a permis sa fie filmat si pe patul de spital cand, in urma cu o luna, a fost internat cu diagnosticul angina pectorala.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.