Melodia "Say Say Say", lansata in 1983 de Michael Jackson in colaborare cu Paul McCartney, este cea mai populara dintre sutele de piese lansate de regele muzicii pop, potrivit revistei Billboard.

Revista Billboard a realizat un clasament al pieselor lui Michael Jackson, cu doar cateva zile inainte de implinirea unui an de la decesul megastarului. "Say Say Say" este urmata in clasament de “Billie Jean”, “I'll Be There”, interpretata de Jackson 5, ''Beat It” si “Rock with You".

Urmatoarele locuri sunt ocupate in clasament de "Dancing Machine" si "Man in the Mirror".

Duetul cu McCartney a fost lider in clasamente pentru sase saptamani la rand, in timp ce "Billie Jean" a ramas in fruntea topurilor sapte saptamani. "Say Say say" a insa ramas in Top 10 pentru o perioada mai lunga, potrivit NewsIn.

Un alt duet al megastarului cu Paul McCartney, "The Girl Is Mine", primul single de pe cel mai bine vandut album din istorie, "Thriller", ocupa locul 10 in clasamentul Billboard.

Clasamentul Billboard contine 50 de piese din catalogul lui Michael Jackson, inclusiv inregistrari solo, colaborari sau melodii clasice de pe vremea Jackson 5. Melodiile au fost clasificate in functie de timpul petrecut in fruntea clasamentelor Billboard, incasari si numarul saptamanilor in care au fost clasate in top 100.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.