Actrita Sandra Bullock a uimit asistenta de la gala MTV Movie Awards 2010, sarutand-o patimas pe colega de breasla Scarlett Johansson.

Ineditul episod a avut loc atunci cand Bullock a primit de la Johansson distinctia speciala MTV Generation Award.

Nominalizata si la categoria Cel mai bun sarut, pentru o scena din "The Proposal", actrita a tinut cu tot dinadinsul sa arate publicului, in direct, cat de bine se descurca la acest capitol. Cum, insa, partenerul sau din film, Ryan Reynolds, a lipsit de la eveniment, Bullock a sarutat-o pe sotia acestuia, relateaza NewsIn.

Sarutul Bullock-Johansson vine la doar cateva zile dupa ce publicul american a ramas cu gura cascata la un moment similar, care i-a avut ca protagonisti pe Dustin Hoffman si mult mai tanarul Jason Bateman. Aflat in tribuna, saptamana trecuta, la meciul de baschet castigat de Los Angeles Lakers contra echipei Boston Celtics, in finala NBA, Hoffman s-a bucurat atat de tare pentru succesul formatiei sale favorite incat l-a sarutat pe Bateman fara nicio rezerva, desi in preajma se aflau si sotiile celor doi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.