Deputata PD Anca Boagiu a trait, mai bine de un an de zile, o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Gabi Parvu, consilier la Primaria Capitalei. Cei doi s-au cunoscut la sedintele de partid ale PD la care participau in acea perioada. Gabi Parvu i-a facut curte deputatei, marturisindu-i ca s-a indragostit de ea. Aceasta nu a ramas insensibila la sentimentele acestuia si i-a impartasit dragostea.

Dar asta s-a intamplat pana in preajma sarbatorilor de Paste din acest an, cand Anca s-a decis sa puna punct relatiei sale cu consilierul. Apropiatii acesteia spun ca deputatei PD i-au ajuns la urechi diverse povesti legate de faptul ca iubitul sau isi facea de zor reclama folosindu-se de numele ei. Contactata de Libertatea, Anca Boagiu a confirmat despartirea de Gabi Parvu: "Da, este adevarat ca ne-am despartit in urma cu trei luni de zile, dar mai mult nu doresc sa comentez."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.