Celebrul fotbalist Cristian Chivu a dovedit ca pe langa talent mai are si un suflet mare, atunci cand s-a hotarat sa ajute sinistratii din localitatile romanesti afectate de viitura. Nici familia nu si-a uitat-o si i-a ajutat cu bani de cate ori a avut ocazia. Mamei sale, Mariana Chivu, i-a achizitionat un apartament si i-a intemeiat si o afacere, mai precis un bar in centrul orasului Resita.

Potrivit revistei "X magazin" relatiile dintre Chivu si mama sa s-au racit brusc atunci cand femeia si-a gasit un iubit cu aproape 20 de ani mai tanar. Marius, caci asa se numeste, are numai 28 de ani si traieste o poveste de dragoste cu Mariana Chivu de aproape 2 ani. Cristi nu s-a impacat nici acum cu ideea si il acuza pe iubitul mamei sale ca sta cu ea numai pentru bani, iar de dragoste, nici nu se pune problema.

Chivu a luat masuri drastice, iar Marius nu are voie sub nici o forma sa-i calce casa din Roma. Iar cand fotbalistul a venit in Timisoara pentru Seara Campionilor, a fost asteptat la aeroport de mama sa si de iubitul acesteia. Cristian nici macar nu s-a uitat la Marius, vorbind numai cu doamna Mariana Chivu. Cu toate ca baiatul ei e impotriva acestei legaturi, ea nu vrea sub nici o forma sa renunte la Marius, asa ca este foarte posibil ca fotbalistul sa aiba un tata vitreg de-o seama cu el.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.