Patru arhive fotografice cu membrii trupelor U2, Led Zeppelin, The Beatles si The Rolling Stones, care pana acum nu au mai fost facute publice, vor fi scoase la licitatie pe 23 iunie de casa Bonhams.

Fotografiile trupei The Hype, care in 1978 castiga concursul din cadrul Limerick Civic Week, iar ulterior si-a schimbat numele in U2, sunt estimate la aproximativ 15.000 de lire, informeaza NewsIn,

Bengt H. Malmqvist, un fotograf suedez renumit, a fost singurul care a avut acces la prezentarea celor de la Led Zeppelin cand isi incepeau turneul European in Suedia, in martie 1973. Cele 56 de fotografii pe care suedezul le-a realizat atunci sunt estimate la aproximativ 25.000 de lire.

Colectia fotografica a celor de la The Rolling Stones contine de fapt imagini cu Mick Jagger si sotia sa Bianca. In cadrul colectiei va mai fi scos la licitatie un protret al artistului Andy Warhol, realizat in anii '70 de un fotograf necunoscut, estimat la 1.500 de lire.

Fotografiile celor de la The Beatles sunt negative alb-negru realizate la o receptie in 1964, si sunt estimate la aproximativ 3.000 de lire.

Licitatia va avea loc pe 23 iunie, la Londra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.