Muzicianul britanic Paul McCartney, fost component al legendarei trupe The Beatles, a sustinut miercuri un concert privat la Casa Alba, in care i-a dedicat primei doamne a Americii melodia "Michelle" si a glumit cu presedintele Barack Obama, relateaza presa internationala.

Dupa refrenul "I love you, I love you, I love you!", cantat pentru Michelle Obama, starul in varsta de 67 de ani a probat inca o data spontaneitate si simt al umorului, spunand ca ar putea fi primul barbat "pocnit" de un presedinte, relateaza NewsIn, citand presa internationala.

Concertul de la Casa Alba a fost prilejuit de faptul ca McCartney a primit Gershwin Prize for Popular Song, distinctie acordata in fiecare an de Library of Congress artistilor care, prin muzica lor, depasesc barierele lingvistice si unesc melomanii din toata lumea.

Muzicianul britanic s-a declarat coplesit de onoarea de a canta la Casa Alba. "Nu cred ca exista vreun loc mai special decat acesta in care sa pot canta", a spus el.

La eveniment au mai participat, printre altii, Stevie Wonder si Elvis Costello, care au interpretat, firesc, piese din repertoriul The Beatles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.