Actorul Richard Burton, care a trait o poveste de dragoste cu Elizabeth Taylor, ameninta ca se va sinucide daca actrita il va parasi, potrivit scrisorilor de dragoste schimbate de cei doi in timpul relatiei lor,

Elizabeth Taylor a facut publica o serie de scrisori de dragoste pe care le-a primit de la Richard Burton in timpul relatiei lor. In aceste scrisori actorul isi impartaseste emotiile si sentimentele si sugereaza chiar ca se va sinucide daca Taylor il va parasi, spunandu-i acesteia ca nu poate trai fara ea. "Daca ma parasesti va trebui sa ma sinucid. Nu exista viata fara tine", scria Burton, potrivit cotidianului britanic The Telegraph.

Scrisorile dezvaluie si expresiile pe care Burton le folosea pentru a o alinta pe Elizabeth Taylor, printre acestea numarandu-se “My Lumps,” “Dearest Scrupelshrumpilstilskin” si “Twit Twaddle". Intr-una dintre scrisori, Burton lauda frumusetea si talentul actoricesc al iubitei sale, descriind in acelasi timp profesia de actor ca fiind una "ridicola", relateaza NewsIn.

O serie de pasaje din scrisorile de dragoste vor fi publicate saptamana aceasta in revista Vanity Fair.

Relatia dintre Burton si Taylor a inceput pe platourile de filmare ale peliculei "Cleopatra", in 1961, cand ambii erau deja casatoriti.

S-au casatorit in 1964, dar au divortat zece ani mai tarziu, pentru ca in 1975 sa se recasatoreasca. La mai putin de un an cuplul Burton-Taylor a luat din nou decizia de a divorta.

Timp de mai mult de un deceniu cei doi actori au fost cuplul cel mai stralucitor de la Hollywood. In 1969 Burton i-a daruit actritei un diamant de 69 de carate, numit de atunci diamantul Taylor-Burton.

Ultima scrisoare pe care Elizabeth Taylor a primit-o de la Burton cu trei zile inainte de decesul acestuia, pe 5 august 1984, in care el facea referire la o posibila impacare. Richard Burton a decedat la varsta de 58 de ani, in Elvetia, din cauza unei hemoragii craniene.

Citeste si:
Concurenții de la America Express, emoționați după ce au primit...
Concurenții de la America...

Actrita Elizabeth Taylor, in varsta de 78 de ani, a fost casatorita in total de opt ori si ar putea merge la altar pentru a noua oara, alaturi de un barbat mai tanar decat ea cu aproape 30 de ani. [ Elizabeth Taylor s-a logodit! ]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.