Actrita de origine romana Elsa Pataki va juca in comedia romantica "Midnight in Paris" regizata de Woody Allen.

Elsa Pataki, prezenta la Cannes pentru lansarea peliculei "Di Di Hollywood" regizata de Bigas Luna, a stiut sa profite de ocazie si a atras atentia regizorului Woody Allen, care i-a oferit un mic rol in pelicula "Midnight in Paris".

Filmarile la pelicula vor incepe in aceasta vara in capitala Frantei. Din distributie mai fac parte, pe langa fostul iubit al Elsei, Adrien Brody, si Carla Bruni, actorii Owen Wilson, Marion Cotillard, Rachel McAdams, Kathy Bates si Michael Sheen.

"Midnight in Paris" este o comedie romantica, povestea unei calatorii de afaceri a unei familii americane in capitala franceza.

Inainte de a se dedica filmarilor alaturi de Woody Allen, actrita de origine romana trebuie sa finalizeze un proiect animat la Barcelona. Actrita mai are in agenda si adaptarea pentru marele ecran a benzilor desenate "Captain Thunder".

Elsa Pataky, in varsta de 33 de ani, s-a nascut la Madrid. Mama sa are origini unguresti si romanesti, iar tatal sau este spaniol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.