Cand a aflat ca Olimpia Olari, actrita care ar fi trebuit sa joace in noul sau film, pleaca in Germania si nu-si mai poate onora rolul, regizorul Ioan Carmazan a cerut o vedeta Playboy. I s-a adus un Pistol.

Habar nu avea cum arata Gina Pistol, dar o cunostea foarte bine dupa nume. "Credeam ca are 2 metri inaltime si tatele ca tancul!", isi aminteste Carmazan. Cand colo, era micuta, haioasa si foarte fireasca. A fost si mai surprins sa constate ca Pistol stie sa joace, desi nu era deloc obisnuita sa primeasca indicatii regizorale.

CARACTERIZARE

Asa s-a scris prima fila din cariera de actrita a fostei vedete Playboy, cu rolul unei studente care avea cei mai "misto" iubiti si cele mai tari masini, dar tot timpul cerea cate ceva de la colegele ei (interpretate de Cristina Cioran si de Paula Chirila): ba un sampon, ba un parfum. Fetele sunt scoase din minti de nonsalanta blondei care are de toate, dar n-are nimic. "Gina trebuia tot timpul sa le enerveze, sa fie cat mai naturala, sa stea in fata lor fara chiloti si fara sutien, dar sa nu fie jenata de aceasta postura. Spre surprinderea mea, a jucat foarte bine! Nu sunt nici tatal ei, nici fratele ei, dar pot sa-i spun ca daca s-ar lua in serios, ar putea sa devina o actrita, chiar de film. Este foarte fotogenica si spontana, dand foarte bine in cadru", ne-a povestit regizorul.

Primul film pe genericul caruia apare Gina Pistol se numeste "Margo", regia Ioan Carmazan, scenariul George Dogaru, secondat de regizor, producator Andrei Boncea. Filmarile au durat 32 de zile si au avut loc la Baile Herculane si la studiourile Buftea. Mircea Florian vine special din Germania pentru a compune coloana sonora a peliculei "Margo". Premiera va avea loc cel mai probabil in octombrie. Gina s-a descurcat atat de bine in "Margo", incat a primit un rol si in episodul-pilot al unui serial de comedie, regizat tot de Carmazan.

PERSONAJE

In rolul principal (Margo) a fost distribuita actrita Cristina Cioran. Ea este o "curva de lux sub acoperire", dar si o studenta cuminte. Viata dubla pe care o duce o impiedica sa-si gaseasca un sot. Pana la urma, il intalneste pe Marius Vizante, un fotograf de 1,50 m inaltime, caruia ii promite ca il va lua de barbat daca o va suna in fiecare zi sa o ceara de nevasta. Incantat de perspectiva, omuletul isi respecta promisiunea, numai ca telefoanele lui o cam intrerupeau pe Margo din intalnirile amoroase platite. Intr-o pauza, accepta cererea in casatorie, dar cu o conditie: el sa se vopseasca brunet si sa-si puna tocuri. THE END: Vizante o asteapta la gara, vopsit si mai inalt cu 12 centimetri.

NOTA

"A jucat foarte bine! Nu sunt nici tatal ei, nici fratele ei, dar pot sa-i spun ca daca s-ar lua in serios, ar putea sa devina o actrita, chiar de film"
Regizorul Carmazan despre Gina Pistol


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.