Se pare ca noii sani ai Oanei Zavoranu nu il impresioneaza foarte tare pe iubitul sau Pepe. Sambata noapte, cei doi au fost la un pas sa se "incaiere" pe terasa singurului club din Mamaia unde se asculta (si se danseaza) numai muzica latino-americana.

Motivul disputei, o blonda focoasa, dansatoare de flamingo, care l-a "vrajit" prin miscarile sale pe simbolul masculin al genului. Sceneta s-a petrecut imediat dupa miezul noptii, cand Oana si Pepe au aparut in clubul "sud-americanilor". Cu pofta de viata, el a intrat imediat in ritm demonstrandu-si calitatile de dansator. Era monitorizat atent de la masa de protagonista din "Numai iubirea". imbratisarile dintre Pepe si una din cele mai bune dansatoare din club, o blonda venita parca de pe nisipul brazilian, au scos-o din minti pe iubita cantaretului.

Oana a incercat sa-l smulga din bratele partenerei de scena prin gesturi haotice, dar brutale. A reusit cu greu sa-si aduca iubitul la masa, care a tipat, a injurat si a replicat prin gesturi de "macho". La plecare, incidentul parea ca i-a apropiat si mai tare, ei parasind clubul mai tandri decat venisera. Oana si Pepe s-au cunoscut anul trecut, in preajma zilei de 8 martie. Pe vremea aceea, Oana e-ra moderatoarea unei emisiuni de la TVR 2. Se despartise de putin timp de coprezentatorul Andreei Marin, Gabriel Coveseanu (Cove) si nu avea de gand sa inceapa o alta relatie, pentru ca, declara ea la vremea respectiva, "vreau sa mai copilaresc un an, doi". Relatia cu Pepe a luat-o ca pe o joaca la inceput.

Dar la doar doua luni dupa ce au devenit un cuplu, Oana s-a mutat in apartamentul pe care Pepe il are in Bucuresti. Au vrut sa se casatoreasca inca de atunci, problema a fost insa, dupa cum declara chiar ea, ca Oana avea buletinul expirat. La inceputul acestui an cei doi indragostiti au fost plecati in vacanta in Dubai, unde Pepe a cerut-o in casatorie. Au convenit ca nunta sa aiba loc imediat dupa terminarea filmarilor la telenovela "Numai iubirea".

Pentru ca Oana era extrem de ocupata cu filmarile si nu avea timp sa organizeze in amanunt, asa cum si-ar fi dorit, nunta. Nu au vrut sa se logodeasca in aceasta perioada premergatoare nuntii, pentru ca li se pare un obicei invechit. Cu toate ca telenovela a ajuns la final, cele doua vedete nu au mai adus de ceva vreme in discutie nunta lor. Cel putin nu in fata presei.

Daca pana acum Oana era ocupata cu filmarile, acum Pepe este cel care nu are timp de nimic si incearca sa se imparta intre concerte si emisiunea pe care o prezinta la Antena 1. Dupa cearta avuta sambata seara cele doua vedete au fost imposibil de contactat in cursul zilei de ieri. Fie au fost prea obosite ca sa mai dea declaratii, fie impacarea a fost atat de dulce incat au neglijat total telefoanele care sunau.

Cei doi nu sunt la primul conflict

Cu toate ca declara ca se iubesc netarmurit, Oana si Pepe au avut in repetate randuri probleme in viata lor de cuplu. Numeroasa familie a lui Pepe nu o agreeaza pe Oana pe motiv ca l-a instrainat pe acesta de ei. Ca dovada, parintii lui Pepe au lipsit de la ziua de nastere a Oanei pe care aceasta a sarbatorit-o la vila mamei ei din Afumati, in urma cu cateva saptamani. Pe de alta parte, nici Oana este nemultumita ca numele iubitului ei a fost tarat recent in scandalul cu avocatul Condoianis, cel care i-a acuzat pe Pepe si pe fratii lui ca l-au batut. Dat fiind ca Pepe este undeva la mijloc, certurile cu Oana pe aceasta tema sunt iminente. Dar nu numai din cauza familiei exista disensiuni in relatia lor. Oana este foarte geloasa pentru ca Pepe este tot timpul asaltat de admiratoare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.