Actorul francez Gerard Depardieu va interpreta rolul lui Rasputin intr-o pelicula cu un buget de 12 milioane de dolari, inspirata din ultimii ani de viata ai rusului.

Fimarile peliculei "Raspoutine", care il va avea ca protagonist pe Depardieu alaturi de actori rusi si francezi, vor incepe in decembrie si se vor desfasura la Moscova si Sankt Petersburg, relateaza NewsIn.

O a doua pelicula care va avea ca subiect ultimii ani de viata ai lui Grigori Efimovici Rasputin va fi lansata in curand. Pelicula regizata de Roselyne Bosch va urmari anii 1914-1916, cand Rasputin avea o influenta asupra curtii imperiale, tarului Nicolae al II-lea si sotiei acestuia, Alexandra.

Pelicula lui Bosch, care urmeaza sa fie lansata in 2011, va captura complexitatea personalitatii lui Rasputin. Rasputin a fost asasinat in 1916, in Palatul Moika din St. Petersburg.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.