Dupa ce a stat aproximativ doi ani pe tusa, AndreEA (Antonescu) a revenit in forta cu un nou single (realizat impreuna cu Marijuana), un nou album "Metamorfoza si, evident, o noua schimbare de look, ea fiind acum blonda.

- Crezi ca decizia managerilor tai de a te schimba in "fata cuminte" ti-a afectat imaginea in bine sau in rau?

- Nu e decizia managerilor sau a casei de discuri. E doar felul meu de a fi si ma reprezinta 100%. In plus, nu inteleg despre ce fata cuminte vorbiti, sigur nu e vorba despre mine .

- De ce ai ales-o pe Marijuana pentru o noua colaborare?

- Dupa atatia ani de cantat intr-o trupa am descoperit ca si evoluand singura pot avea acelasi impact. Dar, uneori, acelasi mesaj spus de mai multe voci, in moduri unice, devine mai puternic. Imi doream foarte mult sa apara o voce feminina pe piesa asta, o voce care sa rupa ritmul meu si sa aduca inca un pic de sare si piper. I-am propus colaborarea Marijuanei sau lui MJ, cum ii spun prietenii, imediat ce am auzit o alta piesa cu ea unde suna grozav! Mi-am spus ca am face o echipa puternica impreuna, si ea a fost de acord. Iar in final am fost foarte multumita de cum a iesit piesa.

-Nu te intereseaza sa te lansezi si pe piata internationala? Am inteles ca ai avut oferte in acest sens?

- Stii cum e? Ofertele din strainatate exista, dar sunt in cariera mea ca un pas urmator care nu va schimba cu nimic activitatea mea in Romania. Iubesc romanii! Am concertat in peste 10 tari si crede-ma ca nicaieri in lume nu exista oameni prezenti la un concert care sa prinda o piesa nou nouta atat de repede.

Imi iubesc publicul. Si bineinteles cel de suflet este cel din Romania care m-a iertat pentru cei doi ani de lipsa dar nu de inactivitate. "Metamorfoza", albumul meu nou, ii va face cu siguranta fericiti! Si ca sa o citez pe o prietena de-a mea , asa ca nu ma simt intimidata in fata oportunitatii unei cariere in afara si tratez cu seriozitate fiecare propunere de gen.

- Mai tii legatura cu Andreea Balan?

- Da. Din cand in cand mai vorbim.

- Ai de gand sa mai faci vreo schimbare de look? De ce te-ai vopsit blonda?

- Pur si simplu asa mi-am dorit. Am vrut intodeauna sa fiu blonda. Daca voi face alte schimbari, probabil ca nu vi le pot spune acum, pentru ca cel mai des sunt impulsuri de moment, in functie de starea mea din momentul respectiv. Oricum, fiti pregatiti pentru surprize si la acest capitol!

- Am inteles ca ti-ai dori sa joci intr-o telenovela? Vrei sa fii fata rea sau fata buna?

- Stii ca e o intreaga legenda despre cum toti cantaretii vor sa se faca actori sau viceversa.

Insa nu e unul din planurile mele imediate, vreau in primul rand sa-mi recastig locul pe care il ocupam pana acum cativa ani in muzica romaneasca.

Telenovela? Nu m-am gandit neaparat la asta, nu stiu daca genul productiei e neaparat important, mai mult as analiza scenariul, rolul meu, regizorul... etc.

- Ai prieten momentan?

- Am foarte multi prieteni cu care plec in vacante la mare, in cluburi, la film... Acum ca sunt si in vacanta de la scoala, fiind vara, profit de timpul liber.

- Pleci in vacanta anul asta? Unde?

- Nu stiu. Acum principala mea preocupare este lansarea albumului "Metamofoza" pe piata si raspunsul fanilor mei. Probabil ca voi merge cu prietenii mei la mare si la munte cateva zile, nu foarte departe. Planuiesc si o calatorie in America cu ocazia mai multor concerte pe care le voi sustine acolo.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.