Au fost candva iubite si adulate. S-au bucurat de lumina reflectoarelor si de atentia presei.Nu au inteles insa ca pana si celebritatea, acea clipa de fericire trecatoare, isi are pretul ei si au pierdut tot ce au construit.

Cristina Spatar:

I se spunea intr-o perioada regina R&B. Cat a stat in Romania s-a aflat in topurile de specialitate, scotea hit dupa hit, iar supusii nu mai conteneau sa i se inghesuie la picioare. Interpreta si-a construit o locuinta, dupa care a trecut granita. Cantareata a renuntat la viata artistica si a plecat din tara la sfarsitul anului 2003, dupa ce s-a despartit de patronul clubului Dumars. Si-a petrecut majoritatea timpului in Italia, la sora ei, insa a vizitat si Parisul alaturi de noul sau iubit, un sarmant om de afaceri.
Dupa doi ani de pauza, Cristina a revenit in tara si a inceput sa colaboreze cu Laurentiu Duta, alaturi de care spera sa guste din succesul de altadata.

Kitty Cepraga:

A crescut propriu-zis in televiziune, parintii ei fiind doi profesionisti in acest domeniu. A terminat Actoria, dar nu a reusit sa confirme. Dupa o legatura furtunoasa cu Mutu, blondina a ales Italia. Aici, fosta Vj-ita spera sa dea lovitura in cinematografie si sa-si gaseasca fericirea alaturi de un macaronar.

Andreea Antonescu:

Pentru Andreea, succesul a venit o data cu trupa Andre. Ea si Andreea Balan au reusit sa doboare recordul de un milion si jumatate de discuri vandute. Divergentele din spatele scenei au oprit insa, mult prea devreme, drumul lor spre celebritate. Andreea Antonescu s-a refugiat in bratele lui Iustin si a ramas acolo, iar fosta sa colega se chinuieste si acum sa isi mai gaseasca un loc in show-biz.

Anda Adam.

Cu ani in urma, focoasa bruneta a lansat o piesa cu trupa RACLA ce pare sa ilustreze foarte bine pauza de voce cu care se confrunta in prezent. Privind in urma, ''Nu ma uita''pare acum un strigat disperat indreptat catre toti fostii sai admiratori, satui sa mai astepte o revenire spectaculoasa a divei. Dupa cate se pare, vremurile sunt foarte dure pentru Anda, care, desi este patroana unui salon cosmetic, a renuntat la lucrurile de firma pentru cele cumparate cu buget redus.

Nadine:

A avut un inceput promitator, dar s-a pierdut in ceata. Desi a terminat ''Scoala vedetelor", frumoasa ciocolatie nu a reusit sa straluceasca. Emisiuni ca ''Sex cu Nadine'' si "Banc Show" i-au omorat si ultimul telespectator fidel. Dupa ce a ramas fara poante, Nadine a parasit lumina reflectoarelor si s-a stabilit in America, la Los Angeles, unde frecventeaza cursurile celebrului "Lee Strasberg Theatre Institute". Mai pe inteles, ea viseaza sa o detroneze pe actrita Halle Berry.

Raluca Ciocarlan:

Un Angel care a ramas fara aripi mult prea devreme. Raluca a preferat sa se retraga din show-biz la inceputul anului trecut, dupa ce cunoscuse cateva succese internationale. Considera ca vocea nu este a ei, ci un dar de la Dumnezeu, dar a preferat sa paraseasca scena in favoarea fetitelor iubitoare de playback.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.