Rockerii australieni de la AC/DC vor zgudui maine Piata Constitutiei din Bucuresti, asigura organizatorii.

  • Concertul AC/DC, pe ultima suta de metri

Tehnicienii care pregatesc concertul au instalat noaptea trecuta scena pe care vor canta pionierii muzicii hard rock, luminile si chioscurile cu bauturi, trupa urmand sa faca primele probe tehnice in piata Constitutiei. Peste 30 de camioane au carat scena si instalatiile care vor fi folosite. Evenimentul a avut un buget de 2,5 milioane de dolari, potrivit Realitatea.

Cel mai asteptat eveniment al anului, concertul AC/DC, este programat in data de 16 mai, in Piata Constitutiei din Bucuresti, incepand cu ora 18.00. Accesul in zona de concert se va face incepand cu ora 15.00 si va fi permis pana la 21.30. Dupa aceasta ora, portile se vor inchide, relateaza EVZ.ro.

Australienii vor ajunge in Romania in cadrul Black Ice Tour, care promoveaza ultimul album semnat AC/DC. La eveniment sunt asteptati peste 60.000 de spectatori, 2000 de bilete fiind cumparate din strainatate, de catre Italieni, australieni, americani, si chiar japonezi.

  • Concertul AC/DC, spaima credinciosilor din Romania.

Potrivit unor interpretari „originale" care circula pe internet, AC/DC ar insemna „Anti Christ/Death to Christ" („Anticrist/ Moarte lui Hristos"). Acestea se bazeaza pe titlurile unora dintre albume sau piese cum ar fi „Highway to Hell" („Autostrada catre iad"), relateaza Adevarul.

„In ziua de 16 mai 2010 (chiar in sfanta zi de duminica - ziua speciala de inchinare inaintea Domnului) romanii se vor confrunta cu un atac demonic fara precedent prin organizarea unui concert rock al trupei AC/DC in Piata Constitutiei din Capitala, un pericol enorm pentru sufletele a zeci de mii de tineri care vor fi atrasi din toata tara! Nu uitati ca AC/DC este o formatie rock cu adevarat satanica!", sustine un crestin roman pe blogul tomisthecat.wordpress.com.

Acesta isi indeamna cititorii sa tina post in ziua concertului si sa se roage pentru ca show-ul sa fie anulat.

Citeste pe acelasi subiect:

Iris canta in deschidere la AC/DC

Concerte de exceptie in 2010

Mijloace de transport deviate pentru concertul AC/DC


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.