Roxana Ionescu, animatoarea cu bust generos din emisunea "Ciao, Darwin!", abia asteapta sa se mute impreuna cu viitorul sot, in casa pe care si-o construiesc la Sangov. Laurentiu (26 de ani) este cel care i-a furat inima Roxanei (20 de ani). Este om de afaceri si adesea isi rasfata jumatatea cu daruri costisitoare. "Acum stam cu chirie intr-un apartament din Bucuresti. De aceea ne-am si decis sa facem nunta la anul.

Pentru ca "vrem sa avem casa noastra dupa ce ne casatorim", ne-a declarat Roxana. Asistenta lui Dan Negru vrea o nunta mare, la care va invita intrega echipa de la "Ciao, Darwin!". Prezentatorul Antenei 1 nu va lipsi de pe lista invitatilor. "Toate fetele cu care am lucrat in emisiune vor fi domnisoare de onoare", ne-a marturisit vedeta Playboy. Rochia de mireasa va costa cam 500 de euro si va fi o creatie Agnes Toma. Luna de miere o vor petrece in Dubai.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.