Cand toata lumea din invatamant, si elevi si profesori, asteapta vacanta de vara, cei de la VUNK au gasit o scoala unde sa mearga cu placere si unde se invata muzica rock.

Formatia s-a hotarat sa doneze doua chitare, de mare valoare emotionala pentru ei, celor de la Rockschool, o scoala de rock, unde oricine doreste sa invete sa cante sau sa isi formeze o trupa, se poate inscrie la cursuri. Profesori sunt chiar membrii unora dintre cele mai importante formatii romanesti si primit sa descopere adevarate talente.

Cele doua chitari donate de VUNK sunt instrumente cu ajutorul carora, de 10 ani incoace, s-au inregistrat multe dintre piesele trupei, una dintre ele aparand si in primele clipuri ale formatiei VANK (“Noi o scoatem la capat”, “Independent”, “Langa inima mea”).

Tot cu acesta s-a inregistrat si primul lor album, “VOYEUR”, iar cu cea de-a doua s-a inregistrat cel mai nou album VUNK, "CA PE VREMURI”, album ce este gata sa apara pe piata impreuna cu MediaPro Music.

"Am auzit de Scoala de Rock de la sunetistul nostru Tony, care colaboreaza cu ei si o sa predea niste cursuri de sunet acolo. Ne-a placut conceptul foarte tare. Cand ne-am apucat noi de muzica nu exista nimic de genul acesta si sunt sigur ca ne-ar fi ajutat si pe noi foarte mult. Sunt optimist ca aceasta scoala va ridica valoarea rockului romanesc care este intr-o scadere evidenta, din pacate", a declarat Cornel Ilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.