Creatorul de moda Danut Parvan Dyandy a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare, pentru proxenetism, magistratii stabilind un termen de incercare de opt ani pentru designer.

Totodata, pentru Dyandy a fost mentinuta obligatia de a nu parasi localitatea, pana la solutionarea definitiva a dosarului in care a fost trimis in judecata pentru proxenetism, scrie NewsIn.

Hotararea instantei nu este definitiva si poate fi atacata cu apel, la Tribunalul Bucuresti.


Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 l-au trimis in judecata, pe 6 noiembrie 2009, pe creatorul de moda "Dyandy" Danut Parvan, pentru proxentism in forma agravanta, avand in vedere ca una dintre victimele sale era minora.

Creatorul de moda Danut Parvan a fost arestat pe 13 august 2009, de magistratii Judecatoriei Sectorului 1, dupa ce politistii si procurorii bucuresteni au strans probe care arata ca acesta avea un bordel, in care filma partidele de amor ale clientilor.


Alaturi de creatorul de moda "Dyandy" Danut Parvan, au fost prezentate judecatorilor si doua dintre prostituatele pe care le punea la dispozitia clientilor. Parvan a fost acuzat, de mai multe ori, ca ar patrona un bordel sub forma unui salon de masaj in centrul Capitalei, iar acuzatiile au fost confirmate cand politistii au descins pe strada doctor Felix, in imobilul de la numarul 72, unde functiona Salonul "Sexy Land".

Din verificarile facute de anchetatori a reiesit ca imobilul transformat in salon de masaj erotic nu ii apartine lui "Dyandy" Danut Parvan, ci unei persoane cu care se judeca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.