Celebra actrita a refuzat invitatia presedintelui american Barack Obama de a-si petrece weekend-ul la dineul Asociatiei Corespondentilor de la Casa Alba.

Un apropiat al actritei a explicat ca Angelina nu are nimic personal cu Obama, dar nu-i place sa piarda timpul stand la masa si band sampanie cand alti oameni chiar au nevoie de sprijinul ei, scrie ShowbizSpy.

“Angelina este des invitata sa se aseze la masa multe personalitati , insa ea refuza intotdeauna”.

"Angie este in Europa pentru filmari, dar nu acesta este motivul pentru care nu a mers la dineu. In week-end-urile libere prefera sa isi petreaca timpul oferindu-si sprijinul pentru cei care chiar au nevoie de ajutor, decat sa bea sampanie si sa rada la un dineu cu pretentii", a declarat sursa citata, adaugand ca actrita nu judeca restul vedetelor care se dau bine pe langa presedintele american, dar ea este “o persoana pentru care actiunile sunt mai importante decat cuvintele".

De ce il uraste Angelina pe Obama

In urma cu cateva luni, presa internationala scria ca Barack Obama nu a reusit sa castige simpatia frumoasei actrite, care este de parere ca Obama este un socialist deghizat si un prefacut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.