Actorul a scris pe bligul sau despre cel mai mare poet pe care l-a ivit si-l va ivi , vreodata , poate , pamantul romanesc.

“Cristi Dules, s-a nascut pe meleaguri muntenesti, intr-un palat din Chitila. Inca din copilarie, talentul sau, recunoscut azi de milioane de suflete mangaiate de operele sale, l-au transformat intr-un geniu pustiu avant la lettre.

Codrul, frate cu romanul, a reprezentat pentru micutul Dules, sursa de inspiratie pentru versurile de mai tarziu: “E sistem adevarat/ Beau la foc automat”. Fara indoiala, in acest paragraf, autorul sugereaza acele vremuri in care gratarele incinse “la foc automat”, intretineau atmosfera bahica ce-l face pe autor sa hiperbolizeze chiar si Timpul : “O tin tanda cate-o luna”.

Cristi Dules a fost, este si va fi o personalitate coplesitoare, care ii impresioneaza pe contemporani prin inteligenta, memorie, curiozitate intelectuala, cultura de nivel european si farmecul limbajului”, comenteaza Mihai Bendeac pe blogul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.