Un grup de soldati americani din Afganistan a realizat o versiune a videoclipului "Telephone" al cantaretei Lady Gaga, care a devenit unul dintre cele mai populare clipuri pe YouTube, reusind sa stranga peste un milion de vizualizari in doar o saptamana.
Videoclipul, filmat recent in garajul bazei operative a soldatilor din Afganistan, a fost publicat pe You Tube pe 23 aprilie. Ideea videoclipului, numit "Telephone: The Afghanistan Re-make", i-a apartinut soldatului Aaron Melcher, in varsta de 24 de ani. La filmari au participat alti sase soldati, care s-au imbracat in tinute asemanatoare celor purtate de excentrica Lady Gaga in videoclipul original. Soldatii au incorporat elemente din coregrafia originala in versiunea lor.

Contactat de thesmokinggun.com, Aaron Melcher nu a vrut sa comenteze, spunand ca videoclipul era destinat doar apropiatilor si familiei si ca niciunul dintre "actorii de ocazie" nu isi doreste sa fie mediatizat.

Videoclipul original al artistei are in prezent peste 28 de milioane de vizualizari pe Youtube.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.