Aproape la un an de la moartea megastarului, inca un barbat pretinde ca a fost iubitul lui Michael Jackson.

Un barbat in varsta de 35 de ani, pe nume Jason Pfeiffer, sustine ca el si Michael Jackson au fost iubiti si marturiseste ca a pierdut sufletul pereche atunci cand artistul a murit, scrie The Sun.

Jason Pfeiffer, care lucra pentru dermatologul megastarului, doctorul Arnold Klein, a declarat ca a traita “o scurta poveste de iubire care s-a terminat tragic”. Acesta sustine ca a vorbit pentru prima data cu Michael prin telefon, dupa care, intr-o seara, vedeta l-ar fi rugat sa-l duca cu masina pana acasa.

"Daca imi aduc bine aminte, prima noastra intalnire a fost in masina. Am iesit la o plimbare si am stat de vorba si ne-am simtit extraordinar. Mai intai a trebuit sa ne asiguram ca nu ne va vedea nimeni. De aceea, intalnirea a trebuit sa fie scurta si sa-l duc acasa inainte ca cineva sa-si dea seama"
, a marturisit Jason Pfeiffer, care sustine ca au vorbit in mod regulat pana in ultimele zile de viata ale megastarului.

"Mi-am pierdut sufletul pereche. Imi este foarte greu sa descriu pierderea pe care am suferit-o, dar in inima mea este un gol", a mai spus acesta

Pfeiffer a mai dezvaluit ca in ultimele doua saptamani, Michael incepuse sa se poarte tot mai ciudat, devenise foarte religios, dramatic si isi lua la revedere de la toata lumea.

"Devenise ultra-religios, dramatiza totul, era obosit si obositor. Si- a luat adio de la apropiati, cu o saptamana inainte sa moara, ceea ce i-a speriat pe toti"
, a declarat Pfeiff, precizand ca Michael vorbea mult despre Dumnezeu si despre calendarul mayasilor, care se incheie in 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.