Amanarea noului film din celebra serie "James Bond" reprezinta un pretext excelent pentru lansarea unui nou pariu la casele internationale de profil: cine va fi noul agent 007?
Potrivit BBC, favorit sa preia rolul de la Daniel Craig este vedeta din "Avatar", britanicul Sam Worthington, conform cotelor afisate de casa William Hill.

Urmatorul pe lista este Christian Bale, cel care, de cativa ani, interpreteaza si un alt rol cu longevitate la Hollywood, respectiv cel al lui Batman, scrie NewsIn.

La inceputul saptamanii, producatorii noii pelicule "James Bond" au anuntat ca realizarea acesteia a fost suspendata pe termen nelimitat, din cauza problemelor financiare ale studiourilor Metro Goldwyn Mayer. Filmul, al 23-lea din serie, ar urma sa il aiba in rolul principal pe Daniel Craig, care va intra astfel pentru a treia oara in pielea agentului 007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.