Gazda Tonomatului de Vacanta a aflat cum este sa-ti castigi painea facand "munca de jos". Pentru ca a luat decizia de a dona sinistratilor din inundatii salariul pe care-l primeste de la TVR 2, Catalin Maruta este nevoit sa munceasca la hotelul la care este cazat pentru a face rost de bani de buzunar.

"Toata echipa a renuntat la leafa. Pentru a face rost de niste maruntis, muncim cam o ora pe zi la hotel. Spalam vase, maturam, dam cu mopul". "Spaima" artistilor romani colecteaza bani pentru sinistrati si de la invitatii pe care ii are in emisiune. Maruta a reusit sa "smulga" un milion de lei de la Bambi, 5 milioane de la Fara Zahar si 3 milioane de la DJ Project.

Pe "Plaja lui Maruta" din Mamaia vin spectatori mai abitir decat la spectacolele din teatrele de vara. "Cam o ora dupa emisiune stau sa fac poze cu oameni care vin de la 2 Mai, de la Venus sa vada emisiunea live." Ca Tonomatul de Vacanta sta bine cu popularitatea o reprezinta cifrele de audienta, emisiunea lui Maruta atingand in aceste zile cele mai mari cote de piata, pe tronsonul matinal, din istoria TVR 2.

Citeste si:

SANTAJ

In timpul liber, Maruta incearca "senzatiile tari" ale Litoralului. Daca nu joaca fotbal pe plaja cu turistii, inchiriaza cate o hidrobicicleta si se duce sa faca plaja in largul marii. De curand, a descoperit si parcul de distractii din Mamaia si a incercat toate masinariile, cu exceptia unui balansoar care se da peste cap. "Pana cand, intr-o noapte, pe la 12:00, Andreea Banica m-a santajat ca, daca nu ma dau cu ea in masinarie, nu mai vine la Tonomat. Am cedat", povesteste Maruta.