In perioada 23-25 aprilie va avea loc la Bucuresti, prima editie a TattooShow, organizat in cadrul SMAEB 2010- Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente.
TATTOOSHOW 2010-- Salonul de Tatuaje si Body Piercing va reuni cele mai mari case de tatuaje din Bucuresti si din tara, precum si firmele distribuitoare de aparatura si consumabile specifice acestui domeniu. Locatia TattooShow va fi etajul pavilionului 15 in intregime. Biletul de intrare la SMAEB 2010 va costa 10 ron si va permite accesul si la TattooShow.

Evenimentul, organizat de AERO-ART si MOTOCICLISM.ro are urmatorul program de vizite:

  • Vineri 23 Aprilie: 12 - 20
  • Sambata 24 Aprilie: 10 - 20
  • Duminica 25 Aprilie: 10 - 18.

Editia 2010 a SMAEB - Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti - va avea loc in perioada 23 - 25 Aprilie, la ROMEXPO - pavilioanele 14-15-16 si este un eveniment dedicat motociclistilor, scuteristi, ATV-istilor sau doar pasionatilor de motoare. In programul celor 3 zile ale editiei 2010 se numara: prima editie a EXPOBIKE - Salonul de Biciclete si Accesorii, prima editie a BIKESHOP ARENA - targul de motociclete, scutere si atv-uri, Scooter Cup - cursa de scutere organizata in colaborare cu revista Scooter Fun, Stunt Show - un spectacol cu cascadori profesionisti si alte surprize .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.